Om os


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in D:\wwwroot\extern\hjorthmontage.dk\site_con.php on line 2

Om Hjorth Montage

HJORTH MONTAGE ER ET LILLE NORDJYSK FIRMA, DER HAR SPECIALISERET SIG I AT MONTERE KØKKENER, OG ANDET INVENTAR.

Firmaet blev startet 1. oktober 2007, af Tømrer/Snedker Anders Bundgaard Hjorth.

Mit Arbejds område er stort set hele nordjyland, for såvel køkkenfirmaer som private.

Jeg har idag 8 års erfaring i montering af køkkener, og et motto som afspejler mit sind, Stille og roligt fremad, så går det bedst, ikke dermed sagt at det tar længere tid at få monteret dit køkken/bad/garderobe :)

Jeg stræber efter, at levere et 100% tilfredsstillende resultat hver gang og lægger stor vægt på, at kunden har følt sig tryg igennem hele projektet.

Nogle af de ting du/I kan forvente, hvis I bruger Hjorth Montage til monteringen af div. inventar er, at håndværkeren altid vil have en behagelig væremåde, og han vil altid rydde pænt op efter sig, JA du læste rigtigt, den gamle skrøne med at håndværkere aldrig ryder op efter sig, gælder ikke i mit firma. vi tager affaldet med efter os og sørger for, at der ser pænt ud når vi går.

Skulle der opstå problemer undervejs i projektet, så som manglende materialer og lignende, vil vi i dialog med Jer og køkkenfirmaet hurtigst muligt finde en tid til eftermontering.

I er altid velkommen til at ringe og få en pris på montering. Jeg skal bare se tegningerne så kan vi hurtigt lave en pris til Jer.

Jeg laver også almindeligt tømrer arbejde, men hovedsageligt mindre opgaver så som, gulve, lofter, døre, vinduer og gipsvægge, dette foregår dog på timeløn.